sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Japan TV (2) - Cum sa NU intarzii la serviciu dimineata

 

9 comentarii:

  1. Hmmm... cred ca ar trebui sa invat si eu cateva trucuri de aici. Intarzii mereu la serviciu dimmineata.

    O chestie care nu mi-a placut niciodata la televiziunea japoneza este ca sunt prea multe informatii pe ecran si mult prea colorate. Asa sunt toate programele la ei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha, mai am de lucru :D Eu reușesc performanța de a mă trezi f târziu, dar în fix 8 minute sunt în mașină. Aruncat în genunchi din pat, târât până la baie, spălat pe față+dinți, îmbrăcat (am hainele puse de seara, măcar atât :D), pus un sandwich și cafea în sticluță (ness că durează doar să încălzesc apa, cafea reală beau la birou), încălțările, geaca/haina, verificat încă o dată apa la baie și bucatărie și gazele, încuiat și aruncat în mașină. Mi-a ieșit și în 7 minute o dată :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Înfiorator de rapid! Eu ma scol la ora 6 si fara sa servesc cafea sau mic dejun, sunt gata de iesit din casa la ora...6:40 :-(
    Simpatic videoclipul :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu nu intarzii, dar pentru asta ma trezesc la 5.50, in conditiile in care iau autobuzul din fata casei la 7.20 :)). da, atat imi trebuie mie ca sa imi beau cafeaua in liniste si sa imi incep ziua cum trebuie. diminetile sunt atat de placute, incat trebuie savurate!

    RăspundețiȘtergere
  5. @aBogdan: Bine ai venit! ^_^ Fiecare cu trucurile lui de dimineata :)) Eu prefer sa ma trezesc mai devreme :) Cat despre televiziunea japoneza, da...cam asa sunt toate programele, cu multe chestii colorate. Personal, cred ca au ales asta pentru ca au o tinuta sobra in viata de zi cu zi si trebuie sa contrabalanseze cumva. Programele lor nu au chestii foarte emotionale (gen "Iarta-ma" sau Din Dragoste sau altele de genul acesta), sunt concepute toate ca sa distreze, majoritatea sunt programe-comedii unde aproape totul este admis ca defulare :)

    Mersi de vizita! ^_^

    @Lia: 7 minute?!!!! Again, 7 minute?!!! Gata, tu iei premiul pentru cea mai rapida conversie de la somn la up-and-about :) Nici ceaiul nu mi-l fac in 7 minute :))Sincere felicitari, esti un titirez! :)Desi asta stiam deja :P Mersi de vizita! :)

    @Carmen: Bine ai venit, Carmen! Ma bucur ca ti-a placut episodul 2 din Japan TV ^_^ 40 de minute e un ragaz rezonabil, mai ales cand sunt 40 de minute rupte din ora 6 dimineata! :))Mersi de vizita si comment!

    @Zazu: Sfinte Sisoe! 5.50?! Eu imi inchipui ora aceea ca ora de trezit pentru mers in vacanta la mare, sa prind rasaritul si sa fac plaja :))
    Total de acord: si eu prefer sa imi "savurez" dimineata, am energie la trezire si imi place sa beau ceaiul in liniste :)

    La cat mai multe dimineti linistite si revigorante! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. nu vrei sa ne adunam si sa facem un concurs pe tema asta?:) un fel de petrecere anti-pijamale :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Corydalis: :)) Eu as veni cu sugestiile pentru cum sa ne bem ceaiul in liniste dimineata :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Razvan Pascu: Luam, luam, numai ca noi fetele nu cred ca ne incadram in target la faza cu pantalonii :)) De fapt, cu exceptia Liei, nu cred ca sunt multe femei care pot fi gata in 5 minute :))

    RăspundețiȘtergere