marți, 15 decembrie 2009

Tara e sub nameti; e vremea ca baba sa imparta pieptenii promisi

Acum cateva saptamani am promis ca impart obiecte japoneze in schimbul unei faceri de bine. Povestile despre prietenie, caldura umana, generozitate, implicare, combaterea nepasarii mi-au adus zambetul pe buze, va multumesc sincer tuturor celor care mi-au lasat o asemenea poveste, chiar daca asta a insemnat sa va "laudati" cu fapta buna. In viitor, sper sa gasesc o cale mai buna de a colectiona asemenea povesti, o cale ce nu va va obliga la confesiuni imbujorate care va dau senzatia ca va laudati pe sine si, deci, nu miroase a bine :)

Dorinta mea cea mare a fost sa pot trimite cate ceva fiecarei persoane care mi-a dovedit ca si in Romania exista speranta. Asa ca a fost nevoie de niste permutari si socoteli, in locul felicitarii cu samurai am mai adaugat o felicitare cantatoare, cadou personal de la o persoana speciala din Japonia, Cristina, dar pe care il ofer cu mult drag. Felicitarea cu samurai i-o acordam Samuraiului din dotarea proprie, o persoana care ma face in fiecare zi sa cred intr-un viitor frumos, sa zambesc si sa dau tot ce am mai bun :)

Asadar, toata lumea e castigatoare! Va rog sa-mi trimiteti, pe adresa de email: japonia[dot]departe[dot]aproape[at]gmail.com, unde [dot] va fi inlocuit cu punct, adresele voastre ca sa pot pune la posta micile obiecte de la mine. Multumesc! :)

Viorica este viitoarea posesoare a unui suport ce se incalzeste, pentru articulatii; va multumesc ca ati spart gheata si ca ati ajuta din nou o persoana ce v-a aratat nerecunostinta :)
Hargrave - portofelul alb; felicitari pentru personificarea lui Mos Craciun la copiii de gradinita si pentru daruirea hainelor purtate mai departe :)
Vlad Gabriela-Maria - felicitarea cu geisha, in relief; mult succes in proiectele tale de sustinere a romanilor creativi si cred ca era vremea sa primesti si tu ceva, prea oferi de zor pe blog :)
VertAnge - 2 plasturi termici, sper sa-ti incalzeasca mainile sau buzunarele halatului cat esti in spital :)
Tosh - felicitare cu muzica traditionala; spor la cat mai multe fapte bune chiar daca mai spargi si farfurii :)
Oana - felicitare cu muzica traditionala; va urez, tie si prietenelor tale, o prietenie cat mai indelungata si calda :)
Mihaela Zaharia - felicitarea acordeon, cu geishe; la cat mai multe calatorii frumoase si fapte de alungare a indiferentei :)
Calea Ceaiului - felicitarea cu sumo si 2 plasturi termici; multumesc pentru ca inveti oamenii cat de frumos este sa ai rabdare, ca atunci cand prepari si savurezi un ceai bun si fierbinte :)
Madelin - oglinjoara si 1 plasture termic; daca mi-ar fi returnat si mie cineva abonamentul cand l-am pierdut, n-as mai fi luat amenda :)
Basset Hound - incalzitor pentru articulatii; multa sanatate si la cat mai multe animale salvate de pe strazi :)
Irina - felicitarea cu semn de carte; oamenii aceia care se uita la tine intrebator cand ai facut o fapta buna gresesc, toata lumea ar trebui sa se uite admirativ :)
PurpleCrayon - portofelul negru; felicitari pentru asa familie unita in dragostea pentru animale si salvarea lor de pe strazi :)

Tin sa mentionez ca i-am oferit deja ceva Liei aseara, ei ar trebui sa i se ofere mereu pentru cate fapte bune face pentru copiii sarmani :)

Sper ca nu e nimeni dezamagit, data viitoare am sa incerc sa le impart mai bine ^_^ Numai bine va doresc la toti si va multumesc inca o data ca faceti Romania un loc mai bun si ca ma faceti pe mine o persoana mai buna :)

8 comentarii:

  1. Multumesc frumos!
    O iarna frumoasa tuturor...presarata cu cat mai multe fapte bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. ieeeeeeeeeeeeeeeeeiiiii!!! My favourite! Am urlat prin casa de fericire in asa fel incat am starnit curiozitatea tuturor si chiar invidia surorii mele :)) Multumesc foarte foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Hargrave, VertAnge, Gabriela: eu va multumesc voua! :) Nu uitati de email cu adrese :)

    RăspundețiȘtergere
  4. wiiii! I love it! :D
    Multumesc pentru cadou si pentru ca l-ai intruchipat cu atat succes pe Mosul! Mie mi-ai facut ziua mai frumoasa si aveam nevoie de asa ceva! O iarna frumoasa si sa te bucuri de zapada! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc,am reusit sa ma mobilizez si sa-ti trimit email.

    RăspundețiȘtergere
  6. @PurpleCrayon: Ma bucur si eu de bucuria ta :) Numai bine iti urez! :)

    @Viorica: si eu m-am mobilizat :)

    @Lia: Si eu pupez, sper sa-ti placa plasturii si sa-ti fie de folos :)

    RăspundețiȘtergere