vineri, 9 aprilie 2010

Misaki e o papusa...

Photo Credit @ Wei (Mini RORO) Flickr set
...la propriu! Cine ar fi crezut?! ^^ Este o papusa foarte personalizabila si o fashion-addict. Intreaga sa infatisare, incepand de la expresia fetei pana la felul cum se asorteaza hainele, este conceputa de un designer, altul de la o colectie la alta. Fanii asteapta cu infrigurare lansarea acestor papusi ca sa le aprecieze stilul, calitatea, inovatia si, desi sunt concepute special pentru Japonia si intr-un numar limitat, se pare ca si-au creat o comunitate ce este dispusa sa-si trimita dolarii departe, peste ocean, pentru sansa de a avea in colectie ultima papusa Misaki aparuta pe piata. 

Nu am colectionat vreodata ceva cu ardoare, voi? ^^

Here it is: the collectible and highly fashionable mini-me!
Photo Credit @ Wei (Mini_RORO) Flickr set 

Photo Credit @ 夢遊深海藍 Flickr set 
 Photo Credit @ doric_1979 Flickr set

Photo Credit @ frapiq's Flickr set 
 
PhotoCredit @ nina_chan's Flickr set 
PhotoCredit @ nevraforever flikr set 

19 comentarii:

  1. Colectionam insigne cand eram mica :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Colectionam tot ce avea legatura cu Sailor Moon :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare firesc să fie o păpuşă, că doar şi tu eşti!
    Eu colecţionez zâmbete! Am ajuns la o colecţie destul de impresionantă! În rest, încerc să nu mă ataşez prea mult de prea multe chestii materiale (deşi am tendinţa să mă ataşez de cam orice!)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumoase sunttttt

    In liceu colectionam articole si postere cu Ville Valo (HIM). Acum mai colectionez etichete de la blugi agatate de lampa din camera mea, colectionez panglici, broscute testoase, parfumuri (astea nu rezista prea mult in colectie)

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata superb, si aici sunt perfecti:) Eu colectionez pietre si scoici

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lady Io: Le mai ai? Tin minte ca toata lumea avea la un moment dat insigne cu smiley face :D Poate de aceea a "prins" atat de bine porecla de "Smiley" la cantaretul aferent :D Week-end placut in continuare! ^_^

    @Mentinfusion: Eu ma multumeam sa-mi imaginez ca sunt Sailor Moon :)) Multumesc de vizita, o duminica placuta sa ai!

    @Ariko-chan: Multumesc, e foarte flatant *blush* Dar nu indraznesc macar sa ma compar cu Misaki, e ea papusa, eu sunt om si-mi place mai mult asa :)) Ce colectie frumoasa, de zambete! Sa stii ca si pe mine ma obsedeaza un pic zambetele de cand m-am trezit ca veneau avalansa peste mine in Japo :D Si, daca ma gandesc bine, o parte dn farmecul unei asemenea colectii este ca nu o poti aseza in raft sau intr-un borcan ca sa o transmiti altcuiva. Acel altcineva trebuie sa-si faca el insusi colectia sa, nou-nouta, de zambete ^_^ ^_^

    @Fanfan: Expresiile lor imi plac mult, sunt sexy, dar parca nu sunt atat de artificiale, desi e prea mult spus, sunt papusi totusi :)) Am vazut ca posesoarele lor le folosesc ca pe niste supermodele, le fac photoshootinguri si le imbraca foarte inventiv. Mi se pare o proiectie a unui ideal de frumusete greu de atins, dar una mai sanatoasa decat modelele din carne si oasa, unde oasele predomina si carnea...mai putin :(

    Si mie imi plac parfumurile si broscutele! Ultimele in niciun caz in supa! :(( Etichete de la blugi pe lampa...cred ca aveai o camera foarte artsy, nu-i asa? :D

    @Lorenabr: Stiu ei foarte bine cum sa apese butoanele consumerismului :) Cu cat le fac mai adorabile, dar sexy, cu atat o sa fie mai cumparate. Iar daca le fac editie speciala si limitata, ding-dong, au dat lovitura caci asta este un beculet pentru japonezi, creste pretul in mod nesimtit si ei tot TREBUIE sa aiba obiectul mult laudat ce o sa le aduca un plus in ochii celorlalti :)

    Acum ca ai mentionat, si eu mai culegeam scoici, dar nu ajungeam niciodata cu ele acasa, mi se parea ca-si pierd tot farmecul departe de nisip :D Mersi de vizita! :)

    @Zazu: Eu zic ca o ia pe Barbie la puncte! :)) Pare si nitel mai inteligenta :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut postarea de pe blogul lui VertAnge. Eeeei,tind sa cred ca este o pasa proasta. Or sa treaca si astia. Ca doar,daca nu 'pun mana' pe careva,ei ce or mai face? :))
    In sfarsit. Sper sa scap cat mai curand.

    Multumesc pentru gandurile bune. :) Si bafta la cat mai multe postari. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. da, da, ai mare dreptate! mi se pare ca are personalitate! si o atitudine de milioane ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. m-ai inveselit teribil, asa da! eu colectionez amintiri, trec des prin sufletele altora cu felul meu de a fi. revenind la realitate, colectionez uneori accesorii, alteori pixuri, alteori diverse cacatisuri gen breloc, scoici...dar niciodata nu reusesc sa adun cu gramezile...pt simplu fapt ca, daca cuiva (scuze de cacofonie) ii place ceva cand vine la mine, ajung sa daruiesc :-)

    Misaki, multumesc ca esti :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. prima data cand vad.
    arata traznet papusile astea...daca as avea si eu dolari de aruncat pe fereastra,as colectiona...de ce nu.:)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Hargrave: Cu fiecare obstacol vine si o victorie! :) Si ce dulce e cand lupti pentru like there's no tomorrow! :) Au japonezii o vorba pe care o spun de cel putin o data pe zi: "ganbatte ne!" Inseamna "da ce ai mai bun!" si zau daca nu primesti inmiit inapoi :) Multa sanatate!

    @Zazuza: :))) Asa si trebuie, sa aiba o atitudine de milioane, la cati bani platesc oamenii pe ea! :)))

    @Jamilla: Jamilla, ce mirare ca esti, ce mirare ca sunt! :) Si eu iti multumesc ca treci si prin sufletul meu, sper sa ramana in colectie o amintire cu iz de Japonia! :)

    Pixuri?! I loooove pixuri! Iti vine sa crezi ca as sta pironita la raionul de papetarie uitandu-ma la pixuri cu gel, pixuri colorate, markere, gume de sters, foi veline etc In Japonia exista un cult pentru hartie, sa ma fi vazut cum pierdeam jumatate de week-end contempland hartiile de orez atat de delicate si imprimate asortat cu plicurile...! :))

    @Sabina_Y: Si pentru mine a fost prima data cand am aflat de ele! :) Mie cred ca-mi ajunge sa ma uit la ele numai, daca as lua vreuna acasa, cu siguranta ar fi singura membra a "colectiei" :)))

    Bine ai venit, mersi de vizita! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  12. Păpuşile astea sunt mai frumos îmbrăcate decât multe domniţe care îşi fâţâie uniformele de piţipoancă pe străzile noastre. Eu am avut senzaţia că am gusturi ciudate în materie de îmbrăcaminte şi probabil de asta nu îmi găseam uşor haine pe gustul meu în Bucureşti, asta pâna am mers la Liverpool şi am înnebunit de bucurie. Misaki, pot doar să îmi imaginez ce paradis al hainelor este Japonia. :)
    Superbe păpuşi, mi-ar plăcea şi mie una!
    Cât despre colecţii, fără să îmi dau seama am ajuns să am ditamai colecţia de căni si de cercei. Am cumpărat ce mi-a făcut cu ochiul, iar cercei am primit de la prietene si de la iubit.
    Te pup, îmi place blogul la nebunie! În octombrie, fratele meu pleacă pentru un an cu o bursa în Japonia. Şi lui îi place blogul tau.
    Alina

    RăspundețiȘtergere
  13. @Alina: Daaa, in Japonia este un paradis al hainelor, al gadget-urilor, al pantofilor (!), al dulciurilor, al orice si-ar putea dori un cumparator :) Ceea ce-mi place mie foarte mult este ca, literally, gasesti de toate pentru oricine. Vrei sa crosetezi? Bine, ai ditamai magazinul cu materiale, crosete, sabloane etc Vrei sa te imbraci ca o domnita din era victoriana, mai gotic sau mai dulce? Perfect, exista si pentru asta magazine. Ai chef sa reinventezi moda anilor 80 in Europa? Exista magazin. Vrei sa devii specialist in cultura si civilizatia ROMANA? Da, poti! :)) M-a lasat fara cuvinte cand am aflat ca exista japonez specializat in asa ceva si ca stie romaneste :)

    Mie mi se parea ca exista diversitate la noi, in Bucuresti, cred ca pot sa-mi imaginez fidel ce reactie de uimire bucuroasa ai avut cand ai gasit diversitatea dintr-o tara mai dezvoltata economic :))

    Cercei si cani! Ce frumos si util! :) Mai ales ca sunt cadouri. Parca altfel porti o bijuterie daca e legata de o anumita persoana :)

    Ma intreb la fiecare om despre care aflu ca va ajunge in Japonia oare ce va vedea? Locurile sunt aceleasi, dar inima e diferita ^_^ Ii urez sa fie curios in legatura cu tot si toate! :)

    Tie iti multumesc pentru comentarii si pentru vizita! Bine ai venit! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. L-am şi cunoscut pe domnul specializat în limba română, are o şcoală la Tokyo unde a predat o prietenă foarte dragă. Am vizitat muntele Fuji împreună.
    Într-adevăr există o piaţă pentru orice, consumerismul e dus la un alt nivel în Japonia.

    RăspundețiȘtergere
  15. Misaki, ești superbă! :) Și vie, și păpușă :)) Nu știu dacă ai apucat să vezi când am pus atunci pe blog, dar am primit de ziua mea pe lîngă o păpușă sibiană, două păpușele superbe japoneze de care m-am îndrăgostit pe loc și iremediabil! Nu știu cum le cheamă, din păcate, că la câte stiluri de păpușele senzaționale au japonezii... Te pupez și vezi că musai trebuie să ne facem program la cafele cu Antoaneta :)
    http://3.bp.blogspot.com/_uxqIuzdeUqY/S7CDHXYzwMI/AAAAAAAAC98/xKPeAgpg6PI/s1600/papushi8.JPG

    RăspundețiȘtergere
  16. @Ariko-chan: Ce noroc! Mi-ar fi placut si mie sa-l cunosc! Si l-as fi intrebat CE l-a atras la cultura romana asa cum si eu am fost intrebata de mii de ori de ce am ales tocmai Japonia pt studii? :)

    @Lia: Nu ma face sa rosesc, kyaaaa! ^_^ Papusa e superba, eu...sunt doar o fata ca toate fetele! Multumesc! :)
    Am vazut ce papusi frumoase ai primit, poti fi sigura ca ochiul mi se lipeste instant de orice japonez intr-o poza :)))

    Daaa, hai la cafea si ceai cu Antoaneta! Ah, as vrea sa merg la cafea si ceai cu multi, multi oameni care imi dau atat de multe citind ceea ce scriu eu aici, trebuie musai sa fac "Proud to Fraier tea-party"-ul ala :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Delicioasa papusa. Parca mai frumoasa decat Barbie si mai calda :)

    RăspundețiȘtergere
  18. @iYli: Da, asa zic si eu, dar nu fiindca mi-am ales intamplator screen name-ul asta :))

    RăspundețiȘtergere