luni, 26 septembrie 2011

Salutari din Coreea: Seul si Busan + insula Jeju (2nd edit)








Later edit:


19 comentarii:

  1. Mulţumim frumos!
    Salutări din România, deşi nu cred să ţi se fi făcut dor =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase poze, mai ales ultima imi place mult!
    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Calatoria asta a ta e visul multor prietene ale mele. Sa te bucuri de tot ce vezi, fata draga si sa stii ca ai mare talent (si) la facut poze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place aceasta serie coreeana, mai ales ca acum sunt la moda serialele coreene (in general istorice) in Romania. Acum vedem si noi un pic de Coreea zilelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase poze! Am citit blogul, dar in ultima vreme nu am mai lasat comentarii, insa acuma nu m-am putut abtine! Sa te bucuri in continuare de Coreea de Sud! Si sa te intorci cu bine acasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. superbe imagini! incarca-te cu povesti si bucura-te de fiecare clipa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragii mei, va multumesc pentru toate mesajele! :) M-am bucurat sa le citesc in Coreea, n-am putut sa raspund atunci din pacate, dar acum sunt din nou in tara si am acces la blog asa cum se cuvine :)

    @Arcadia: Hmmm...e greu de spus cum e cu dorul de Romania :) Pot spune sigur ca mi-a fost dor de limba romana si de anumiti oameni din Romania :D

    @Tetris: Ultima poza a fost ca o vedere pe care am trimis-o cunoscutilor :) A avut impactul scontat :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @Viorica: Imi pare bine sa citesc mesajul dumneavoastra! :) Stiu ca va plac serialele coreene :) Cele mai multe poze sunt facute de prietenul meu. Imi place si mie sa imortalizez ceea ce vad, dar mai mult imi place sa imortalizez ceea ce simt, iar pentru asta nu-mi trebuie un Canon, ci un moment cu ochii inchisi :)

    @Marius Barbu: Buna, Marius! Coreea zilelor noastre e in plina crestere, dupa mine. Eu nu am apucat sa vad mai mult decat 1 episod-doua dintr-un serial coreean inainte sa plec in Coreea, ma asteptam la ceva destul de apropiat de Japonia. Am cautat si vechiul si noul, ma fascineaza imbinarea lor :)

    @Cecilia: Multumesc pentru urari! :) M-am intors cu bine si cu tolba plina! :)

    @Zazu: Multumeeeesc, chiar asa am facut! M-am bucurat in timpul calatoriei si cred ca ma voi mai bucura mult timp de aici inainte ca am luat decizia de a merge acolo :)

    @Dragos: Buna, Dragos! Ma bucur ca mai am o pereche de ochi care sa citeasca ce mai gasesc eu prin lume :) Bine ai venit! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi place , ai talent omule!Prin asta ti-ai mai castigat un cititor, bafta si la cat mai multe articole!

    RăspundețiȘtergere
  11. Am fost anul asta in Coreea dar din pacate nu an avut timp si pentru Busan sau Jeju. Am fost in Seul si Gyeongyu dar m-as intoarce oricand acolo.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Traveling Hawk: Initial aveam si eu in plan Gyeongju, citisem ca e un fel de Kyoto al Coreei :) M-am trezit destul de obosita in ziua in care voiam sa merg acolo si am decis sa raman in Busan. Am avut cea mai placuta surpriza: in aceeasi zi am vazut un templu pe munte si un templu pe stanci absolut minunate. Jeju merita cu varf si indesat, este o insula tare frumoasa, sunt atat de multe lucruri de vazut si facut incat mie nu mi-au ajuns 4 zile.

    Hmmm...cred ca am vazut un comment al tau pe blogul unei persoane care inventaria templele din Coreea :) Era in engleza blogul, cred ca era scris de un strain care locuia in Coreea :)

    Ma bucur tare ca mai multe perechi de ochi romani au vazut Coreea si s-au bucurat de ea :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasa si impresionanta Coreea vazuta de tine!

    RăspundețiȘtergere
  14. Coreea ta este foarte frumoasa. Si ne face mare pofta :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sarbatori fericite, Misaki, oriunde te-ai afla! Fie ca 2012 sa iti aduca multe multe clipe pentru care sa vrei sa inchizi ochii si sa le pastrezi pentru totdeauna in memorie si in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  16. Craciun Fericit si La Multi Ani!
    Joueux Noël et Bonne Nouvelle Année!
    Merry Christmas and Happy New Year!
    Buon Natale e Buone Feste!
    Feliz Navidad e Felices Fiestas!
    Życzę Wesołych Świąt!
    Frohe Weihnachten und ein gutes neues Jahr!
    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
    Feliz Natal e Feliz Ano Novo!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc tuturor pentru urari si scuze de absenta prelungita! Va doresc din suflet multa sanatate! Daca sunteti sanatosi, atunci nu-mi fac griji, puteti face din 2012 un an de exceptie! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Intamplator am ajuns pe aceasta pagina, am fost si eu in Coreea de Sud in OKPO(3 luni), am avut sansa vietii sa pot vedea o parte din Coreea inclusiv Insula Paradisului,
    Am vizionat multe din celebrele seriale coreene si sunt f frumoase.
    Uneori simt ca fac parte din acel loc.
    Va multumesc ca ati scris aceste mesaje,
    La Multi Ani, 2012 sa fie linistit si pace

    RăspundețiȘtergere