joi, 22 septembrie 2011

La drum

Scriu de doua saptamani o postare despre sushi si restaurantele de sushi din Bucuresti. Mai-mai sa vada lumina tiparului digital Blogger. Dar va trebui sa mai astepte fiindca numai cateva ore ma despart de o noua calatorie, cea in Coreea de Sud.

Dureaza tare mult. 16 ore, cu tot cu tranzit. Dar eu stiu ca nu ma voi plictisi pentru ca timpul trece altfel cand calatoresti. Drumul te poarta tot inainte, catre nou, catre o alte fete ale personalitatii tale, catre oameni, catre locuri, catre mirosuri si gusturi, pentru ca mai apoi sa-ti ofere placuta optiune de a te intoarce acasa. Care este mereu valabila, in opinia mea. Acasa trebuie sa fie locul la care te poti intoarce intotdeauna, care te primeste ca pe un fiu risipitor. Si mult iubit.

Iubesc avioanele, in special pe cele mari, de curse intercontinentale. De-abia astept sa revad aeroportul din Seul, parcurs in fuga acum cativa ani. Imi amintesc ca era luminos. Asezat pe o insula, inconjurat de ocean. 

Va las cu bine.

11 comentarii:

  1. Super! Sper ca vei impartasi cu noi experientele de acolo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Drum bun! Si multe experiente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa calatoresc in Corea, chiar daca doar virtual. Imi plac mult articolele tale pentru ca atunci cand le citesc parca m-as teleporta pentru cateva secunde in locul respectiv:)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
    Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
    Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
    1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
    2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
    3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
    Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
    Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
    Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Te aşteptăm cu veşti şi poveşti. Şi cu poze, bun înţeles! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc tuturor pentru urari si de-abia astept sa depanam povestile despre Coreea! :) Le strang cu grija acum :)

    PS. Am avut o data sau de doua ori senzatia ca sunt in Japonia :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca pe vremea asta esti deja in vacanta asa ca iti doresc o vacanta completa, frumoasa, cu intamplari momorabile, si multeee poze pe care sa le impartasesti cu noi!!

    RăspundețiȘtergere
  8. ......si eu ador Japonia; scriu haiku si ma simt acolo
    mihaela_amalanci@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde este link-ul cu sushi si restaurantale? :)

    RăspundețiȘtergere