joi, 25 august 2011

Una proasta, una buna, una incredibil de minunata

Ce au in comun o tanara care lucreaza in marketing in Ucraina, un scriitor din Malaezia, o canadianca IT-ista, un cuplu din UK care a calatorit pana acum in 50 de tari si doi tineri din SUA care vor sa-si puna pirostriile in Japonia? Toti oamenii acestia au fost pre-selectati si vor ajunge in Japonia in aceasta toamna cu programul Travel Volunteer, despre care v-am povestit aici. Mai departe, numai o persoana sau un cuplu va fi castigatoarea/castigatorul programului si va calatori prin Japonia de la nord la sud.

Asadar, vestea proasta este ca niciun roman nu a fost selectat. 

Vestea buna este ca oricare dintre semi-finalisti ar fi castigatorul, intreaga sa calatorie prin Japonia merita urmarita cu mult interes pe www.travelvolunteer.net

Vestea incredibil de minunata este ca...MA INTORC IN ASIA

In aceasta toamna, va rula la cinematograful din colt, vizavi de voi, filmul independent "Coreea de Sud, departe, aproape". O productie proprie, fara buget astronomic pentru efecte speciale, fara implicarea niciunui producator  al carui nume incepe cu "agentia de turism". Respectand principiul mult indragit "eu centrez, eu dau cu capul", intreaga echipa de filmare, adica 2 persoane, isi face de cap cu itinerariul si atractiile.

Ca sa nu fiu nerecunoscatoare, trebuie sa-i multumesc totusi Lufthansei pentru impulsul acordat prin promotia incredibila la biletele Bucuresti - Seul.

Daca va intrebati ce e de vazut sau facut sau mancat in Coreea de Sud, va las cateva indicii.

Atentie: cand spun indicii, ar trebui sa prevedeti pericolul care va paste! ^^
In perioada urmatoare Japonia va fi fair-play si la fel de iubitoare cu vecina ei asa cum suntem noi cu Moldova sau cu Bulgaria...revenim, deci va fi iubitoare  cu vecina ei, Coreea de Sud si o va lasa sa straluceasca in cateva postari pe acest blog.
Seul


Palatul Gyeongbok

Hyangwonjong Pavilion Lake
 Insula Jeju (in competitie pentru a fi declarata una dintre cele 7 minuni ale lumii)
Jeju
Busan, al doilea oras ca marime al Coreei de Sud
Green Tea Field, Bosung, Republic of Korea
Plantatie de ceai in Coreea

15 comentarii:

  1. @copilarim: Daaaa, nu-mi fac probleme cu netul, Coreea are cea mai extinsa retea de internet prin fibra optica din lume! (cel putin din cate stiu eu) :) Sunt super entuziasmata, am un zambet mare in fiecare zi, desi mai e luna pana la plecare si mai am o mie de detalii de pus la punct. Dar mie imi place foarte tare partea cu pregatirile :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau! Sa aveti o calatorie minunata!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Lady Io: Multumesc! :) Si pentru noi e uau, ne facusem planul pt Europa initial :D

    RăspundețiȘtergere
  4. MA bucur ca te intorci in Asia! Astept impresiile, Coreea (ca si Japonia) este total diferita de ce e pa aici
    Calatorie frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari, dar sa continui si cu povestirile din Japonia.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Tetris: Multumesc, Tetris! :) La contactul cu asemenea medii total diferite mie imi vin, de obicei, niste idei foarte bune :))

    @Ana: Sigur ca da! Blogul este pentru Japonia. Despre Coreea o sa fie numai cateva postari, una-doua-trei :)

    RăspundețiȘtergere
  7. My plans for my next vacation include Japan :)
    :*

    RăspundețiȘtergere
  8. mirona, ma bucur f mult ca am descoperit blogul tau. Ma intereseaza f mult cultura japoneza si scriitorii japonezi sunt printre autorii mei preferati. Te rog, daca ai putin timp, sa scrii ceva despre relatiile interumane in Japonia. Sunt rigizi sau reci?Cum este iubirea (in familie,intre copii si parinti, iubita-iubit ). Cum se poarta cu cei din jur? Dar cu strainii? Sunt religiosi? Iubesc animalele? Iti multumesc pentru tot ce ai postat pana acum si astept aceste detalii de la tine. sasha

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ana: Daaaa, sincer daaaa? :D Ma bucur tare mult!!! Daca ai nevoie de un ghid excesiv de entuziast despre toate cele, ma ofer! :)) Am tips & tricks de insider :D POti sa-mi dai un mail pe japonia.departe.aproape@gmail.com si ma tem ca dupa aceea trebuie sa faci fata avalansei de "trebuie sa vezi si asta si asta si asta" :))

    @Sasha: Bine ne-am descoperit, Sasha! :) Am sa scriu despre ceea ce te intereseaza pe tine, numai ca, dupa cum este valabil pentru intregul blog, vei avea parte numai de perspectiva mea, una subiectiva, careia i se mai reproseaza din cand in cand ca e prea roz-bombon :)) Eu tind sa caut partea plina a paharului oriunde merg, trag spre oamenii pe care ii simt frumosi la suflet si de aceea trec destul de usor peste partile negative considerand ca ele nu se discuta, ci se repara :)
    Asta ca sa stii ca oricine altcineva ar evidentia mai mult, probabil, unele aspecte negative :)

    RăspundețiȘtergere
  10. abia astept sa iti citesc impresiile coreene! sunt convinsa ca vor fi cel putin la fel de fermecatoare ca si cele japoneze!

    RăspundețiȘtergere
  11. Zazu: Eu cred ca vor fi mult mai de suprafata :) In Coreea stau numai 12 zile :) Dar sunt super entuziasmata, mai am vreo 2 saptamani si plec ^^

    RăspundețiȘtergere
  12. enjoy! astept detalii si pareri colorate cu si despre Coreea :)

    RăspundețiȘtergere
  13. @colorsdiary: Multumesc, sper sa decurga fara probleme majore calatoria :) I'm a planning freak, am deja itinerariul si rezervarile facute :))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mulțumesc pentru tot Dr. Makha! După ce te-am contactat pentru a mă ajuta să nu mai divorțez de soțul meu, soțul meu a încetat să completeze actele de divorț și lucrurile sunt mult mai bine acum. După cum ați spus, întregul proces de divorț a fost anulat, femeia rea ​​care crea probleme în căsnicia mea a părăsit soțul meu, iar acum suntem foarte fericiți împreună. Împărtășesc această experiență de viață tuturor celor care se confruntă cu provocări similare în relația lor, căsătorie sau orice altă problemă. , puteți contacta Dr Makha pe WhatsApp +1(815)564-3618
    Ea este pricepută cu următoarele vrăji:
    * vrăji de dragoste
    * vrăji de căsătorie
    * magia banilor
    * vrajă frumoasă
    * vraja norocului
    * Vrăji de atracție sexuală
    * SIDA vindecă magia
    * Casino Cave
    * S-au eliminat pesterile blestemate
    * Vraja de protecție
    * magie la loterie
    * Vrăji norocoase
    * Vraja de fertilitate
    * Inel de telekineză 💍
    E-mail: makharituals@gmail.com
    Whatsapp +1(815)564-3618

    RăspundețiȘtergere