vineri, 24 decembrie 2010

Sarbatori fericite/ Meri Kurisumasu

Anul acesta am cunoscut virtual niste oameni fantastici. Nu-mi trebuie covor rosu si o statueta aurita in mana dreapta ca sa va multumesc tuturor celor care ati fost alaturi de mine prin intermediul acestui blog. Cu adevarat sunt foarte recunoscatoare ca v-am cunoscut, ca ceea ce am scris a capatat un sens prin voi. Sunt oameni care mi-au lasat mesaje inca de la primele postari, le multumesc sincer! Ma bucur pentru fiecare persoana care ajunge aici si afla un lucru interesant despre Japonia, pentru cei care doresc sa ajunga acolo prin aceeasi bursa si pentru toti cei care imi scriu, curiosi fiind despre traiul meu japonez. Am primit cateva mesaje foarte emotionante, nu credeam ca voi putea vreodata sa scriu ceva care sa impresioneze pe cineva astfel incat, la randul lui, acel cineva sa imi transmita atata emotie.

Va doresc tuturor un Craciun linistit, alaturi de oameni dragi. Dupa mine, nimic nu conteaza mai mult decat oamenii cu care imparti aceste zile, niciun cadou si nicio masa imbelsugata, nicio traditie, nimic. Imi amintesc bine Craciunul petrecut in Japonia, fara brad, sute de sarmale, sorici sau cozonac, fara cadouri multe, fara slujba religioasa. Insa alaturi de cativa prieteni buni si cu familia in suflet.
Sa aveti un An Nou plin de surprize, aventuri, emotii, visuri si indrazneli. Un An Nou plin de viata! 

15 comentarii:

  1. Craciun fericit si plin de magie atat tie cat si celorlati care intra si citesc pe acest blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de aceeasi parere cu tine, oamenii cu care imparti momentele frumoase conteaza!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Craciun fericit si tie! Anul acesta a fost intr-adevar o bucurie pentru mine sa te cunosc. Un timp cat mai placut si binecuvantat alaturi de cei dragi. Si fie ca Anul Nou sa-ti aduca noi provocari si succese in orice dmeniu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarbatori frumoase si linistite :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi oameni dragi, multumesc pentru urari, numai bine va doresc si eu! Sa ne citim cu bine in Noul An! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Craciun fericit, Mirona. Sarbatori pline de liniste si armonie interioara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Craciun fericit, un 2011 special pentru un om special ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un an nou plin de noi si noi clipe de incintare!

    RăspundețiȘtergere