joi, 25 august 2011

Una proasta, una buna, una incredibil de minunata

Ce au in comun o tanara care lucreaza in marketing in Ucraina, un scriitor din Malaezia, o canadianca IT-ista, un cuplu din UK care a calatorit pana acum in 50 de tari si doi tineri din SUA care vor sa-si puna pirostriile in Japonia? Toti oamenii acestia au fost pre-selectati si vor ajunge in Japonia in aceasta toamna cu programul Travel Volunteer, despre care v-am povestit aici. Mai departe, numai o persoana sau un cuplu va fi castigatoarea/castigatorul programului si va calatori prin Japonia de la nord la sud.

Asadar, vestea proasta este ca niciun roman nu a fost selectat. 

Vestea buna este ca oricare dintre semi-finalisti ar fi castigatorul, intreaga sa calatorie prin Japonia merita urmarita cu mult interes pe www.travelvolunteer.net

Vestea incredibil de minunata este ca...MA INTORC IN ASIA

In aceasta toamna, va rula la cinematograful din colt, vizavi de voi, filmul independent "Coreea de Sud, departe, aproape". O productie proprie, fara buget astronomic pentru efecte speciale, fara implicarea niciunui producator  al carui nume incepe cu "agentia de turism". Respectand principiul mult indragit "eu centrez, eu dau cu capul", intreaga echipa de filmare, adica 2 persoane, isi face de cap cu itinerariul si atractiile.

Ca sa nu fiu nerecunoscatoare, trebuie sa-i multumesc totusi Lufthansei pentru impulsul acordat prin promotia incredibila la biletele Bucuresti - Seul.

Daca va intrebati ce e de vazut sau facut sau mancat in Coreea de Sud, va las cateva indicii.

Atentie: cand spun indicii, ar trebui sa prevedeti pericolul care va paste! ^^
In perioada urmatoare Japonia va fi fair-play si la fel de iubitoare cu vecina ei asa cum suntem noi cu Moldova sau cu Bulgaria...revenim, deci va fi iubitoare  cu vecina ei, Coreea de Sud si o va lasa sa straluceasca in cateva postari pe acest blog.
Seul


Palatul Gyeongbok

Hyangwonjong Pavilion Lake
 Insula Jeju (in competitie pentru a fi declarata una dintre cele 7 minuni ale lumii)
Jeju
Busan, al doilea oras ca marime al Coreei de Sud
Green Tea Field, Bosung, Republic of Korea
Plantatie de ceai in Coreea

miercuri, 17 august 2011

Fix acum 3 ani am primit...

Happy Birthday
Shu's Birthday Cake
Birthday cake 01
Mascarpone Mousse Cake with Fig and Peach


Happy Birthday

De atunci, zilele de nastere n-au facut decat sa devina din ce in ce mai frumoase :)